Boudoir Fotografering

Træd ud af din comfor-zone, og vis dig selv frem, eller gem billederne som et dybt personligt minde, som kan hjælpe med at booste din selvsikkerhed. 

Uanset din alder og din krop, vil en boudoir fotografering kunne få nogle sensuelle, smukke, og helt igennem fortryllende billeder frem af dig, og netop den du er. 

#loveyourself

En boudoir fotografering kan også benyttes til morgengave ved brylluppet, eller på anden måde en god kærlighedsgave til din udkårne. 

Boudoir billeder emmer af sensualitet, glæde og skønhed og kan belyse både din udstråling, men også afspejle din sexede, eller mere generte side. 

Ved at udnytte kroppens naturlige former i smukt samspil med lys og skygger, kan selv et billede med pikant udtryk, have et smukt, sensuelt udtryk - som med garanti vil glæde dig selv, eller modtageren. 

En boudoir fotografering kan foregå som hjemmefotografering, på et lejet hotelværelse, eller sågar i naturen, eller på en smuk location. 

Der bruges ca 1-1,5 time på selve shootet, og derefter sætter vi os sammen, og udvælger billeder - du ud fra dit syn på dig selv, og jeg ud fra min kunstneriske erfaring som fotograf.

Resultatet er uden tvivl den smukkeste fremstilling af dig selv, som du nogensinde har set.

Boudoir Fotografering

2 timers fotografering

  • Fotografering på location* 

  • 10 digitale billeder i høj opløsning

  • Online galleri med mulighed for tilkøb af ekstra billeder

  • Unik mulighed for at få meget personlige billeder

*Ved kørsel mere end 30 km fra Vejle, tillægges + 5kr pr kørt kilometer 

3.500,-

Book din boudoir fotografering her.