top of page

Boudoir Fotografering

Træd ud af din comfor-zone, og vis dig selv frem, eller gem billederne som et dybt personligt minde, som kan hjælpe med at booste din selvsikkerhed. 

Uanset din alder og din krop, vil en boudoir fotografering kunne få nogle sensuelle, smukke, og helt igennem fortryllende billeder frem af dig, og netop den du er. 

 

Lad dig inspirere af billederne herunder, og læs mere længere nede på siden.

Og husk:
#loveyourself

En boudoir fotografering kan også benyttes til morgengave ved brylluppet, eller på anden måde en god kærlighedsgave til din udkårne. 

Boudoir billeder emmer af sensualitet, glæde og skønhed og kan belyse både din udstråling, men også afspejle din sexede, eller mere generte side. 

Ved at udnytte kroppens naturlige former i smukt samspil med lys og skygger, kan selv et billede med pikant udtryk, have et smukt, sensuelt udtryk - som med garanti vil glæde dig selv, eller modtageren. 

En boudoir fotografering kan foregå som hjemmefotografering, på et lejet hotelværelse, eller sågar i naturen, eller på en smuk location. 

Der bruges ca 1-1,5 time på selve shootet, og derefter sætter vi os sammen, og udvælger billeder - du ud fra dit syn på dig selv, og jeg ud fra min kunstneriske erfaring som fotograf.

Resultatet er uden tvivl den smukkeste fremstilling af dig selv, som du nogensinde har set.

ME105876.jpg

Et boudoirfotografi (boudoirfotograf) er kommet til at få betydningen en form for fotografi med erotiske undertoner, med enten synligt undertøj eller delvis nøgenhed, men som regel uden at være direkte pornografisk.

Udtrykket "boudoir" er også en genre af fotografering. Typisk skudt i en fotografs atelier eller hotel suites, er det blevet moderne at skabe et sæt af sanselige eller seksuelt orienteret billeder af kvinder.

Den mest almindelige manifestation af moderne boudoirfotografering er at tage variationer af oprigtige og stillet fotografier af emnet delvis påklædt eller i lingeri.

Nøgenhed er oftere underforstået end eksplicit. Kommercielt er genren ofte afledt af et marked for brude til at overraske deres fremtidige ægtemænd med, billederne bruges som morgengave dagen efter deres bryllupsdag.

Wikipedia

Boudoir Fotografering

2 timers fotografering

  • Fotografering på location* 

  • 10 digitale billeder i høj opløsning

  • Online galleri med mulighed for tilkøb af ekstra billeder

  • Unik mulighed for at få meget personlige billeder

  • Gavekode på 500,- til køb af fysiske print

*Ved kørsel mere end 30 km fra Vejle, tillægges + 5kr pr kørt kilometer 

3.500,-

Book din boudoir fotografering her.

bottom of page