top of page
  • Forfatters billedeMorten Elsborg

Katrine & Michael

Middelfart, d. 10-07-2021

 

Nogen gange sker det, at kolleger bliver syge, eller som i dette tilfælde; nærkontakt til en coronasmittet. Derfor har vi fotografer heldigvis et super godt netværk at trække på, hvis der skulle ske noget op til den store dag. Brudeparret her, fik jeg først kontakt med ca en uge før deres store dag - men alligevel endte de ud med en hel stak super skønne billeder.


 
"Det var vigtigt for os, at finde en fotograf som kunne tage naturlige, smukke billeder og fange momentet, frem for opstillede billeder. Samarbejdet med Morten forløb ubeklageligt, og han var behagelig at omgås. Han har leveret nogle super billeder, og har fanget stemningen på dagen helt perfekt."

- Katrine, Brud


Billede af brudeparret i skoven ved Dyrehaven, i Middelfart.

Dette skønne brudepar, holdt deres bryllupsfest på det smukke Hindsgavl slot, i Middelfart - et sted hvor jeg som fotograf aldrig har arbejdet før, men hvor jeg tidligere har spillet som DJ til bryllupper. Hindsgavl er et fantastisk smukt slot, og de har nogle virkelig flotte lokaler til rådighed. Samtidig har slottet en super smuk baghave, med vue ud over Lillebælt, og kig ind til Koldingfjord


"Vi valgte at holde vores bryllupsfest på Hindsgavl slot, da vi gerne ville give vores gæster en oplevelse for livet. Samt at afholde vores kærlighedsfest et sted, hvor de har styr på tingene og vi kunne nyde dagen i fulde drag uden at have nogle bekymringer.

- Katrine & Michael

Brudeparret i græsset foran Hindsgavl Slot, Middelfart.


Brudeparret har oplyst mig om følgende leverandører til deres store dag, som de gerne vil takke, og anbefale andre brudepar at kontakte:


Vielsessted: Husby Kirke, Ejby Catering & feststed: Hindsgavl Slot Brudekjole: Panayotis Jakkesæt: Selected Homme

Ringe: Vibholm Blomster: Brudens mor Kage: Vanilla Selfieboks: Myselfie


Ved alle fotograferinger hos mig, indgås der skriftlig kontrakt, som blandt andet betyder sikkerhed for Jer som brudepar, således at hvis uheldet skulle være ude, og jeg bliver syg, så sørger jeg for en anden fotograf, som kan dække jeres store dag i samme billedstil som min. Ovenstående kontrakt er også en af årsagerne til at mange vælger netop mig som fotograf, da de allerede ved indgåelse af aftalen, kan se at jeg tager godt hånd om brudeparret - og samtidig opridser aftalen m.v.

236 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page