top of page
  • Forfatters billedeMorten Elsborg

Signe & Magnus

Doverodde Købmandsgård, d. 25-06-2022

 

Signe og Magnus's kærlighedshistorie indledte et nyt kapitel den 25-06-22, her gav de nemlig hinanden deres ja, ved en flot udendørs vielse i haven ved Doverodde Købmandsgård.


 
"Fotograferingen af os som par, foregik på samme lokation som vielsen. Vi så ingen grund til at tage andre steder hen, da omgivelserne på vielsesstedet var så smukke i forvejen. Derudover foregik vielsen med Limfjorden i "baghaven", og samtidig var vi tæt på træer og andet smuk natur. Vi ledte efter en fotograf, som tog meget naturlige billeder og som kunne fange de hyggelige momenter, hvor man kan se hvor meget man elsker hinanden og hvor gode venner man er. Vi er meget tilfredse med billederne, og synes fotografen har fanget alle de øjeblikke vi ønskede at huske tilbage på.

- Signe, Brud


Billede af brudeparret i græsset foran Doverodde Købmandsgård, hvor både vielse, reception og fest blev holdt.

Brudeparret her, valgte Doverodde købmandsgård som base for deres smukke bryllup. Med sin placering et stenkast fra Limfjorden, og med smuk natur lige i baghaven, gav det parret en unik mulighed for nogle helt specielle omgivelser til såvel vielse samt efterfølgende fest.


"Fotografen var meget professionel, og virkede ikke forstyrrende under vielsen eller overfor gæsterne, men var tværtimod meget diskret. Under portrætbillederne var han super venlig og nem at snakke med, hvilket gjorde oplevelsen meget rar, på trods af nervøsitet over den store dag.

- Signe & Magnus

Brudeparret på den smukke gamle bro, der forbinder den lille ø som vielsen foregik på, med den øvrige del af haven bag Doverodde Købmandsgård.


Brudeparret har oplyst mig om følgende leverandører til deres store dag, som de gerne vil takke, og anbefale andre brudepar at kontakte:


Vielses- samt fessted: Doverodde Købmandsgård Brudekjole: Søstrene Skårup Jakkesæt: Walther Aalborg

Ringe: Glamira Blomster: Guldblomsten, Hurup Selfieboks: Myselfie

Telt til reception: Thy Service Udlejning


Generel information:

Ved alle fotograferinger hos mig, indgås der skriftlig kontrakt, som blandt andet betyder sikkerhed for Jer som brudepar, således at hvis uheldet skulle være ude, og jeg bliver syg, så sørger jeg for en anden fotograf, som kan dække jeres store dag i samme billedstil som min. Ovenstående kontrakt er også en af årsagerne til at mange vælger netop mig som fotograf, da de allerede ved indgåelse af aftalen, kan se at jeg tager godt hånd om brudeparret - og samtidig opridser aftalen m.v. Brudeparret har selv givet samtykke til at jeg må benytte billederne her på indlægget, samt anden brug i forbindelse med mine sociale medier.

95 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page