Professionel bryllupsfotograf - fordi jeres minder fortjener det

Lad mig forevige jeres kærlighed - lad os skabe magi sammen jeres bryllupsdag!

Bevar øjeblikkene

- genfortalt af en moderne romantiker!

Som erfaren bryllupsfotograf ved jeg, at ikke to bryllupper er ens - og derfor skal jeres billeder naturligvis afspejle jer som personer.


Min billedstil er afslappet, romantisk og med en fotojournalistisk tilgang - det betyder at jeg fanger øjeblikke som I måske slet ikke bemærker i lykkerusen på jeres store dag, men som med garanti kan vække minder og smil hos jer år efter år.


Værd at vide

I skal være komfortable


Når jeg får lov at kigge indenfor på den mest storslåede dag i jeres liv, er det naturligvis med fuld respekt for jer, og jeres måde at være sammen på. Det er derfor vigtigt for mig, at I føler jer komfortable i mit selskab - for kun således kan jeg fange de skønne øjeblikke mellem jer som brudepar.

Billedstilen


Min billedstil er afslappet, journalistisk og udført under kunstnerisk frihed. Kun på den måde kan jeg sørge for at billederne er tilpasset jer, og således gengiver billederne på bedste vis, den stemning der har været omkring jer som brudepar, samt den generelle stemning ved brylluppet. 

De små øjeblikke


De små øjeblikke som I har med hinanden i løbet af jeres bryllupsdag kommer helt naturligt, og de skal naturligvis foreviges uden at være opstillede.

Alene grundet min store erfaring med bryllupper, kan jeg indfange disse små øjeblikke, både mellem jer som brudepar, men også gæsterne imellem.

Detaljerne


Brudeparret er selvfølgelig i fokus på den store dag, men også detaljerne fortjener at blive gemt, som minder fra den store dag. 


Detaljerne - som oftest har taget flere uger i forberedelse, kræver naturligvis også opmærksomhed, og derfor er de også en vigtig ting for mig, når jeg fotograferer.Lad mig følge jer når I

går mod fremtiden sammen

Alt har en pris...


Lad mig lade det være sagt med det samme: 


Jeg er IKKE Danmarks billigste bryllupsfotograf.

 

Erfaringen har nemlig lært mig, at selv et 5-timers bryllup tager LANG tid at processere - for netop at gøre jeres bryllupsbilleder til en unik oplevelse. 


I og jeres store dag, har min fulde fokus, fra jeg ankommer til jeg går hjem. Dette er uanset varigheden på fotograferingen på dagen. 


Jeg agerer som fluen på væggen og indfanger de smukkeste øjeblikke; smil, glæde, tårer, nervøsitet, og ikke mindst KÆRLIGHEDEN.


Jeres bryllup fortjener kun det bedste, og grundet min konstante udvikling som fotograf bliver

JERES BRYLLUP BLIVER DET BEDSTE

JEG NOGENSINDE HAR LAVET!


Bryllupspakker

Op til 5 timer

Tilbudspris: 9.600,-

For jer som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, men som samtidig kun har brug for fotografering i en begrænset tidsperiode - typisk fra 1/2 time før vielsen og frem til middagen, alt efter vielsestidspunkt.

Udtalelser

01 / 04

— 
Katrine & Michael - 2021

“Det var vigtigt for os, at finde en fotograf som kunne tage naturlige, smukke billeder og fange momentet, frem for opstillede billeder - og Morten gav os lige præcis det!”

FAQ

Hvor mange billeder modtager vi?

Som udgangspunkt har jeg ikke noget minimums- og maksimumsantal billeder. Alene fordi mange faktorer spiller ind på den variabel.
Det kan eksempelvis være at vejret er godt, og at vi får ekstra meget tid med jer som brudepar på portrætfotograferingen - så er der naturligvis flere billeder.

Det kan eksempelvis også være at jeres gæster bonder mest med hinanden i de samme grupper, hvorfor det kan være svært at blive ved med at tage "nye" billeder, når interaktionerne mellem gæsterne er meget ens.

Som oftest leverer jeg fra 600 billeder og op, når der er tale om heldagsfotograferinger.

Hvordan er vi sikret som brudepar?

Når vi har været i dialog, og er blevet enige om, hvilken pakke I ønsker, fremsender jeg et skriftligt tilbud til jer. Når I godkender tilbuddet, skal I samtidig underskrive kontrakten som følger med. I kontrakten er angivet de mest gængse spørgsmål og svar, samt jeres og mine rettigheder i forhold til billederne efterfølgende.

Når kontrakten er modtaget retur, fremsendes en faktura på 6.500,- som udgør forudbetaling.

Det resterende beløb betales ved levering af foto & video fra brylluppet.
Fakturaen fremsendes på mail, og det er derfor super vigtigt, at I sørger for at holde mig opdateret, hvis I skulle skifte mailadresse eller lignende i mellemtiden.

Hvorfor koster en bryllupsfotograf så meget?

Der er mange ting der kan være medvirkende til at forskellige leverandører tager ekstra, når der er tale om bryllupper.

Hos mig er prisen på en bryllupsfotografering udregnet efter den mængde tid jeg bruger på et levere netop den type billeder som I som brudepar forhåbentlig har forelsket jer I ved netop at overveje mig som fotograf.

Derforuden har jeg som fotograf meget forberedelsestid, udstyr der skal vedligeholdes, og sidst men ikke mindst, skal der jo betales både moms, skat, forsikringer m.v. ud fra de penge jeg får ind fra fotograferingerne.

En sidste grund (ihvertfald hos mig) er at når I booker mig til fotograferingen på jeres store dag, sørger jeg ALTID for at der står en fotograf klar til at dokumentere jeres store dag, på samme vis som mig, også i tilfælde af sygdom osv.

Hvordan foregår fotografering til bryllup?

Hos mig, foregår det typisk sådan, at jeg ankommer til det aftalte sted, og er stort set klar til at fotografere med det samme.

Jeg fotograferer herefter løbende under den aftalte varighed for fotograferingen, som en dokumentarisk tilgang til dagen - jeg plejer at sige at man skal tænke det som et event hvor der skal tages billeder, som både viser hvad der sker, samt de eventuelle detaljer der måtte gøre eventet helt specielt.

Efter endt fotografering, starter redigeringsarbejdet for mig. Det er for en stor dels vedkommende, redigeringen der gør at det udtryk I ser i billederne her på hjemmesiden, kommer til sin ret.

Typisk er jeg færdig med redigering af billederne indenfor 14 dage, men hvis min kalender er godt belagt, kan der gå op til 30 dage før I får billederne (Jeg leverer i så tilfælde så typisk enkelte billeder hurtigt, så I har til takkekort m.v.).

Hvad nu hvis du bliver syg?

Jeg er bare et menneske, og kan derfor bliver ramt af akut sygdom.

I tilfælde af sygdom hos mig, eller eventuelt tilkøbte ekstra fotograf, er det naturligvis - via min forpligtelse med jer, min opgave, at finde en erstatningsfotograf, som kan varetage opgaven, ud fra samme arbejdsmetode som mig.

I vil selvfølgelig blive kontaktet i tilfælde af sygdom.

Hvis brylluppet aflyses, havd gør vi så?

Ved aflysning op til 45 dage før begivenheden, tilbagebetales eventuelt forudbetalt beløb - dog fratrukket bookinggebyr, som udgør de 6500,- der skal forudbetales, for at reservere datoen.

Ved aflysning mindre end 45 dage før begivenheden, forfalder det fulde beløb til betaling som normalt, 14 dage før arrangementet skulle have været afholdt.

Eventuel tilbagebetaling sker på den oprindelige dato for arrangementet.

Ved aflysning grundet alvorlig dokumentarbar sygdom, kan fotograferingen planlægges til en anden dato, hvis denne er ledig i min kalender.