Privatlivspolitik


Generelle oplysninger om personlige data.


Fotograf Morten Elsborg beskytter dit privatliv og stræber efter at altid beskytte dine personlige oplysninger på bedst mulige måde. 

Fotograf Morten Elsborg overholder alle love og regler for beskyttelse af personoplysninger. Denne politik hjælper dig til at forstå, hvilken slags information Fotograf Morten Elsborg indsamler og hvordan den bruges. 

 

Ved at acceptere politikken på webstedet i forbindelse med køb eller videregivelse af oplysninger accepterer du behandlingen af dine personlige oplysninger i overensstemmelse med nedenstående:


Fotograf Morten Elsborg, ("Fotograf Morten Elsborg", jeg"), DK31965756, Skyttehusgade 1, 7100 Vejle, Danmark, er ansvarlige for behandlingen af dine personlige data. 


Hvilke personoplysninger behandles hos Fotograf Morten Elsborg:

Fotograf Morten Elsborg behandler de personlige oplysninger, du videregiver, eller som indsamles ved dit besøg på hjemmesiden via cookies. De personlige data, som Fotograf Morten Elsborg håndterer, er dit navn, køn, e-mailadresse, købs-, betalings- og ordrehistorik, betalingskort og kreditkortnummer, fragtadresse, IP-adresse og telefonnummer. 


Hvordan bruger Fotograf Morten Elsborg dine personlige oplysninger? 

Oplysningerne kan bruges til identifikation, direkte markedsføring, kundeundersøgelser, nyhedsbreve og til statistiske formål. Oplysningerne kan også bruges til post, tekst og e-mail samt til markedsføring og information via telefon, medmindre du gør indsigelse mod dette. 

Du kan til enhver tid kontakte os for at annullere at dine oplysninger bruges til markedsføring. Oplysningerne kan også bruges til at analysere indkøbsvaner for at give dig relevant information og markedsføring samt at forbedre hjemmesiden, betalingsløsningerne og betalingsprocesserne. 

Behandling for at forbedre betalingsløsninger og betalingsprocesser kan omfatte behandling, hvor dine personlige oplysninger, herunder dit personnummer, er overført til tredjepartsleverandører, der skal indgå som et analytisk grundlag. 

Personoplysningerne kan så også kombineres med data fra andre registre, f.eks. kreditoplysninger. Dit CPR-nummer vil også blive behandlet i forbindelse med køb på vegne af (eller på grund af krav fra) betalings- og kreditforeninger, der har brug for det i forbindelse med kreditgivning. 

Anvendelsen af ​​data kan interferere med andre registre, både inden for og uden for EU. Oplysningerne kan også samles eller deles med myndigheder eller vores partnere for f.eks. trykning og distribution, samt betalingsformidlere og kreditvirksomheder til betaling eller kreditoplysninger. Fotograf Morten Elsborg udviser altid den største omhu ved sådanne lejligheder. 


Ved at acceptere politikken på webstedet i forbindelse med køb eller offentliggørelse af oplysninger, accepterer du, at dine personoplysninger kan overføres til lande uden for EØS. Hvis hele eller dele af elementer butikkens virksomhed sælges eller fusionerer med en andet virksomhed, bliver dine personlige oplysninger videregivet til vores rådgivere, potentielle købere og deres rådgivere, og videregivet til de nye virksomhedsejere. 


Fotograf Morten Elsborg bruger Googles annonce-tjenester. Du kan læse mere om Googles samling, deling og brug af data her Google's GDPR politik


Hvordan beskyttes dine personlige oplysninger? 

For sikkert at beskytte de personlige data vi behandler, har Fotograf Morten Elsborg truffet adskillige sikkerhedsforanstaltninger: Fotograf Morten WElsborg har implementeret sikkerhedspraksis og tekniske og organisatoriske foranstaltninger, til beskyttelse af dine personlige oplysninger. 

Derudover har Fotograf Morten Elsborg passende firewalls og antivirussoftware til at beskytte og forhindre uautoriseret adgang til netværket. Adgang til de områder, hvor personoplysninger lagres, er begrænsede, og medarbejdere og eventuelle samarbejdspartnere skal identificeres for adgang. 


www.mortenelsborg.com, samt billedgallerierne der benytter Pixieset.com anvender også SSL (Secure Socket Layer), som er en protokol til sikker dataoverførsel via internettet (eller andre netværk). Du skal som kunde sørge for, at SSL ikke er blokeret i browserindstillingerne. For at forhindre uautoriseret adgang, når du behandler dit betalings- eller kreditkortnummer, bruges envejs kryptering også. 


Hvor længe gemmer jeg dine personlige oplysninger? 

Hvis du accepterer at være en registreret kunde / medlem hos Fotograf Morten Elsborg, gemmes dine oplysninger, indtil du afmelder dig. Du kan til enhver tid afmelde dig som kunde. 

Hvis du ikke registrerer dig som kunde / medlem, bliver dine data gemt så længe som nødvendigt i henhold til lovkrav, eller for at opfylde Fotografm Mortren Elsborg's forpligtelser over for dig, som f.eks. at opfylde leverings- og garantiforpligtelser. 

Dine data gemmes ikke længere end tilladt i henhold til gældende lov om personoplysninger. 

Adgang til, opdatering og korrektion af dine personlige oplysninger 


Du har ret til-, én gang pr. kalenderår at modtage gratis information om de personoplysninger, der behandles om dig, uanset hvordan de blev indsamlet. Hvis du ønsker sådanne oplysninger, bedes du sende en skriftlig forespørgsel til os. Anmodningen skal indsendes pr. Anbefalet post til adressen angivet på hjemmesiden i overensstemmelse med gældende personoplysninger lov, men kan også fremsendes via e-mail. 


Fotograf Morten Elsborg ønsker at sikre, at dine personlige oplysninger altid er korrekte og opdaterede. Hvis nogen af de oplysninger, du har angivet til Fotograf Morten Elsborg ændres - f.eks. hvis du ændrer din e-mailadresse, navn eller betalingsoplysninger, eller hvis du vil annullere din brugerkonto - skal du fremsende de korrekte oplysninger til Fotograf Morten Elsborg via: info@mortenelsborg.com


Du har ret til når som helst at anmode om, at de personlige oplysninger bliver rettet, blokeret eller slettet. 

Dine personlige oplysninger anvendes ikke til direkte markedsføring, hvis du modsætter dig sådan behandling. Du har til enhver tid ret til, at tilbagekalde ethvert samtykke til at behandle dine personoplysninger. En sådan tilbagekaldelse kan begrænses til kun at omfatte en del af behandlingen, såsom direkte markedsføring. 


Links på hjemmesiden: 

Webstedet kan indeholde links til andre websteder. Denne fortrolighedspolitik gælder kun for webstedet. Når du linker til et andet websted, skal du læse den privatlivspolitik, der gælder for den pågældende side. Bemærk, at Fotograf Morten Elsborg ikke er ansvarlig for behandlingen af dine personlige oplysninger af andre websteder. 


Privatlivspolitiken er senest opdateret den 15-01-24