Afprøv fotografen

Det at finde den rette leverandør til den største dag i ens liv, kan være en stor udfordring. Der er mange ting der skal tænkes over, og mange følelser der er involveret. 

Derfor tilbyder jeg som noget helt unikt, at I kan afprøve mig som fotograf før I tager den endelige beslutning, om at booke mig som fotograf til den store dag. 

For mig at se, er det en ekstra service, præcis som at afprøve maden, inden man tager beslutningen om at få den serveret for sine gæster.

Selve fotograferingen

Et Pre-Wedding Fotoshoot giver jer en helt speciel mulighed, for at føle efter helt ned i maven, om jeg er den rette fotograf for jer. I får mulighed for at se hvordan jeg arbejder, og et Pre-Wedding Fotoshoot kan samtidig give mig et godt indtryk af hvem I er som personer - og det vil klart afspejle sig i billederne, til den store dag, at jeg ved hvordan I agerer som personer, foran kameraet.

Billederne...

De skønne billeder fra Pre-Wedding Fotoshootet, leveres via et online galleri, og I kan naturligvis downloade billederne, og bruge dem frit på de sociale medier, samt bestille diverse print, eller "save the date" kort med billederne på, direkte fra galleriet. 

“Mortens tilgang til fotograferingen var utrolig afslappende og naturlig...
Et vigtigt element var at billederne skulle fange os som personer - og det har han formået til fulde!”

- Lisa Lundsgaard

“Billederne taler for sig selv! De er fanget i lige den stil vi elsker begge to, og redigeringen er bare helt perfekt!
Det bedste er, at vi nød hvert sekund, og kunne være os selv hele vejen igennem!”

— Kathrine Dahl

Book Pre-Wedding Fotoshoot

Et Pre-Wedding Fotoshoot har en fast pris på 1.500,- plus eventuelle broafgifter (fast pris aftales på forhånd).

Når I har udfyldt nedenstående, vil jeg efterfølgende kontakte jer pr telefon, og aftale et passende tidspunkt til Pre-Wedding Fotoshootet.


Book her:

Tak for forespørgslen - jeg vender tilbage på telefon indenfor kort tid.