Prøv fotografen - Pre-wedding fotoshoot

Gør som med maden

Det at finde den rette leverandør til den største dag i ens liv kan være en stor udfordring. Der er mange ting der skal tænkes over - og rigtig mange følelser involveret i at finde netop den rette leverandør.

Som noget helt unikt, tilbyder jeg derfor kommende brudepar, at afprøve mig som fotograf, før I tager den endelige beslutning om at booke mig til den store dag.

For mig at se, svarer det til at man kan afprøve maden, inden man får den serveret for sine gæster - eller prøve kjolen før man beslutter

Selve fotograferingen

Et såkaldt pre-wedding fotoshoot giver jer en helt unik mulighed for at føle efter helt ned i maven, om jeg er den rette fotograf for jer. I får mulighed for at se hvordan jeg arbejder, og et Pre-wedding fotoshoot kan samtidig give mig et godt indtryk af jer, og jeres personligheder - og det vil helt klart afspejle sig i billederne på den store dag, at jeg på forhånd ved hvordan i agerer foran kameraet.

Billederne...


De skønne billeder fra Pre-Wedding fotoshootet, leveres via et online galleri - præcis som jeres bryllupsbilleder også bliver, hvor I kan downloade billederne og bruge dem frit på de sociale medier, samt bestille diverse print, eller "Save The Date" kort med billederne, direkte fra galleriet.

Pricing Packages

Pre-wedding fotoshoot

2.500,-

1 times fotografering.
Fotografering på lokation.
10 digitale billeder i fuld opløsning

*Hvis I efterfølgende booker mig som fotograf, så fratrækkes udgiften til pre-wedding shootet i den endelige pris.