Nogen gange sker det, at kolleger bliver syge, eller som i dette tilfælde; nærkontakt til en coronasmittet. Derfor har vi fotografer heldigvis et super godt netværk at trække på, hvis der skulle ske noget op til den store dag. Brudeparret her, fik jeg først kontakt med ca en uge før deres store dag - men alligevel endte de ud med en hel stak super skønne billeder.

"Det var vigtigt for os, at finde en fotograf som kunne tage naturlige, smukke billeder og fange momentet, frem for opstillede billeder.


Samarbejdet med Morten forløb ubeklageligt, og han var behagelig at omgås.


Han har leveret nogle super billeder, og har fanget stemningen på dagen helt perfekt."


// Katrine, Brud

Dette skønne brudepar, holdt deres bryllupsfest på det smukke Hindsgavl slot, i Middelfart - et sted hvor jeg som fotograf aldrig har arbejdet før, men hvor jeg tidligere har spillet som DJ til bryllupper. Hindsgavl er et fantastisk smukt slot, og de har nogle virkelig flotte lokaler til rådighed. Samtidig har slottet en super smuk baghave, med vue ud over Lillebælt, og kig ind til Koldingfjord.

"Vi valgte at holde vores bryllupsfest på Hindsgavl slot, da vi gerne ville give vores gæster en oplevelse for livet. Samt at afholde vores kærlighedsfest et sted, hvor de har styr på tingene og vi kunne nyde dagen i fulde drag uden at have nogle bekymringer.


// Katrine & Michael


Brudeparret har oplyst mig om følgende leverandører til deres store dag, som de gerne vil takke, og anbefale andre brudepar at kontakte:


Vielsessted: Husby Kirke, Ejby

Catering & feststed: Hindsgavl Slot

Brudekjole: Panayotis

Jakkesæt: Selected Homme

Ringe: Vibholm

Blomster: Brudens mor

Kage: Vanilla

Selfieboks: Myselfie