Det skønne brudepar, Kristina & Andreas gav hinanden deres JA i Sundby Kirke på Amager den 05-06-2021. Jeg har her samlet lidt billeder, samt information om deres andre leverandører til brylluppet - og samtidig kan I også læse hvad det kære brudepar har at sige om mig, som fotograf.

"Vi havde booket en fotograf 1 år før vores bryllup, men mavefornemmelsen for kvaliteten af dennes arbejde var der bare ikke.

Vi søgte derfor nettet tyndt og endte med at lave et opslag på Facebook, for at finde den rette fotograf. Jeg talte med 15 forskellige fotografer og stoppede med at lede, efter samtalen med Morten Elsborg.


Den indledende samtale med Morten var rigtig god. Det var vigtigt for mig at kemien og kommunikationen var god. Morten svarede med det samme på beskeder, og sendte links til noget af hans tidligere arbejde, samt hjemmeside. Dertil var kontrakten meget professionelt udført, og tog endda højde for fotografens arbejdsmiljø, hvilket i min optik syner af en masse erfaring."


// Kristina, Brud

Som fotograf, synes jeg altid det er spændende at komme steder, hvor jeg aldrig har været før. Alle steder byder på nye udfordringer, og uanset udfordringer, er forventningen fra brudeparrene den samme: Fantastiske billeder.

"Vi besluttede at få taget vores bryllupsbilleder på Amagerbanen, fordi det er et smukt og urørt sted med gamle jernbaneskinner - og et sted, hvor vi ynder at gå tur med vores hund.


Udover Amagerbanen, foreslog Morten, at vi skulle forsøge os med nogle billeder fra vores baggård, netop for at afspejle os, og vores kærlighed til det sted hvor vi bor.


Efter kirken, havde vi to timer, inden vi skulle ankomme til festen, og valgte derfor, efter fotograferingen, at få lidt kvalitetstid, og en kold øl i solen. Valget faldt på fortovscafeen Café Alma. Her havde vi tid til at snakke og hygge med en veninde og en kammerat, og Morten var også her super hurtig, og kreativ med kameraet.


Vi talte om at gå en tur med alle vores gæster efter middagen, men stemningen i Pakhuset var så god, at vi lod de fleste gæster blive, og gik i stedet en tur med et par enkelte gæster, og Morten, for at fange nogle gode billeder på Islands Brygge, kun to minutters gang fra feststedet."


// Andreas, Gom

"På dagen, passede Morten super godt ind i selskabet. Det var meget uformelt og sjovt at få taget billeder. Morten guidede os helt fantastisk, og fik os til at slappe af i det - og vi havde en fest!


Egentlig havde vi besluttet os for at vi ikke ville have taget "opstillede" billeder, men Morten fik alligevel nogle ret gode ideer til opstillede billeder - og de afspejler helt bestemt hvem vi er. Ud over de opstillede billeder, fik vi taget en masse meget anderledes billeder - og lige nu har vi vildt svært ved at vælge hvilke billeder vi skal have op at hænge.


Mange af vores gæster har også rost Morten og nogle havde vist endda forsøgt at overtale ham til at blive og feste med, da hans opgave var slut. På aftenen sørgede Morten også for at vi holdt ved vores plan om at gå en lille tur, og han spottede lige pludselig et motiv, midt på gaden, og det har givet os det mest fantastiske billede af os, foran biblioteket på Islands Brygge.


Vi er super taknemmelige for kreativiteten - den har givet os nogle helt unikke billeder!"


// Kristina, Brud


Brudeparret har oplyst mig om følgende leverandører til deres store dag, som de gerne vil takke, og anbefale andre brudepar at kontakte:


Vielsessted: Sundby Kirke

Catering & feststed: Pakhus Bryggen

Jakkesæt: Mond of Copenhagen

Ringe: August Gerstner & Siersbøl, købt hos Keld Olsen, Amager

Blomster: Bringstrup Blomster

Kage: Bake My Day

Selfieboks: Myselfie