Signe og Magnus's kærlighedshistorie indledte et nyt kapitel den 25-06-22, her gav de nemlig hinanden deres ja, ved en flot udendørs vielse i haven ved Doverodde Købmandsgård.

"Fotograferingen af os som par, foregik på samme lokation som vielsen. Vi så ingen grund til at tage andre steder hen, da omgivelserne på vielsesstedet var så smukke i forvejen.


Derudover foregik vielsen med Limfjorden i "baghaven", og samtidig var vi tæt på træer og andet smuk natur.


Vi ledte efter en fotograf, som tog meget naturlige billeder og som kunne fange de hyggelige momenter, hvor man kan se hvor meget man elsker hinanden og hvor gode venner man er.


Vi er meget tilfredse med billederne, og synes fotografen har fanget alle de øjeblikke vi ønskede at huske tilbage på."


// Signe, Brud

Brudeparret her, valgte Doverodde købmandsgård som base for deres smukke bryllup. Med sin placering et stenkast fra Limfjorden, og med smuk natur lige i baghaven, gav det parret en unik mulighed for nogle helt specielle omgivelser til såvel vielse samt efterfølgende fest.

"Fotografen var meget professionel, og virkede ikke forstyrrende under vielsen eller overfor gæsterne, men var tværtimod meget diskret. Under portrætbillederne var han super venlig og nem at snakke med, hvilket gjorde oplevelsen meget rar, på trods af nervøsitet over den store dag.


// Signe & Magnus


Brudeparret har oplyst mig om følgende leverandører til deres store dag, som de gerne vil takke, og anbefale andre brudepar at kontakte:


Vielses- samt fessted: Doverodde Købmandsgård

Brudekjole: Søstrene Skårup

Jakkesæt: Walther Aalborg

Ringe: Glamira

Blomster: Guldblomsten, Hurup

Selfieboks: Myselfie

Telt til reception: Thy Service Udlejning